مصرف مواد قندی سبب ضعف شدید بدن شده و در طولانی مدت پاسخ انسولین را نامطلوب می‌کند.

احمد صائبی متخصص تغدیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران اظهار داشت: برای مدیریت گرسنگی هنگام روزه‌داری باید از مصرف قند ساده پرهیز نمود زیرا خوردن آن باعث ضعف بدن و اشتهای فراوان می‌شود.

وی افزود: مصرف انواع شیرینی و هندوانه به دلیل آنکه قند آن یکی دو ساعت پس از مصرف جذب بدن می‌شود در طولانی مدت پاسخ انسولین بدن را نامطلوب و استعداد ابتلا به دیابت را افزایش می‌دهد.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه مصرف کربوهیدرات کنترل گرسنگی را سخت می‌کند خاطر نشان کرد: زمانی که فرد روزه‌دار به مقدار زیادی از مواد قندی استفاده کند یکی از اتفاقاتی که رخ می‌دهد این است که میزان قند بدن بالا رفته و ترشح انسولین زیاد می‌شود که در این حالت قندها وارد سلولها شده سپس بدن دچار افت قند می‌شود.

وی تصریح کرد: فرد روزه‌دار باید در حد امکان در مصرف مواد غذایی قندی احتیاط کرده و با سرعت کم و حجم کافی این مواد را وارد دستگاه گوارشی کند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.