به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، اگر
چه در حال حاضر دستگاه هایی که
می تواند به شما اطلاع دهد که میزان غذای مصرفی چه مقدار کالری دارد اما به
طور دقیق دستگاهی وجود ندارد که میزان کالری مورد نیاز بدن شما را هنگام
مصرف ماده غذایی اطلاع دهد.
در شمال ایالت نیویورک،مت وبستر باابداع یک فرمول توانست که برآورد چگالی کالری مواد غذایی بر
اساس وزن آنها، درصد چربی و آب را مشخص کند. فرمولاین دستگاه بر پایه معیارهایی مانند قند، کربوهیدرات و پروتئین مشخص شده است.
این
دستگاه قادر است در حین پخت و پز اگر غذای شما از حالت تعادل خارج شد و به
سمت پر کالری گرایش پیدا کرد با هشدار به شما وضعیت خود را از میزان چربی
قند و کالری گزارش دهد و مانع از پرخوری و اضافه وزن شما شود.
انتهای پیام/