يافته‌هاي تازه نشان مي‌دهند، رابطه مستقيمي ميان کمبود ويتامين د و بروز مرگ زودرس وجود دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،ویتامین D به چندین شکل مختلف این ویتامین اشاره می‌نماید. دو فرم مهم برای انسان ها ویتامین D2 که توسط گیاهان و ویتامین D3 که توسط پوست بدن انسان (زمانیکه دربرابر آفتاب هستیم) ساخته می‌شوند، هستند. خوراکی‌ها معمولا با ویتامین D2 یا D3 غنی می‌شوند.

 

نقش اصلی ویتامین D حفظ تعادل سطح کلسیم و فسفر خون می‌باشد. ویتامین D به بدن برای جذب کلسیم، که برای شکل دادن استخوان ها و حفظ استحکامشان مفید است، کمک می‌کند. ویتامین D به تنهایی و یا همراه با کلسیم برای بهبود سلامت استخوان‌ها و کاهش شکستگی آنها استفاده می‌شود. همچنین ویتامین D ممکن است بتواند در برابر آرتروز، فشارخون بالا، سرطان و سایر بیماری ها از بدن محافظت نماید.

 

دانشمندان مدرسه پزشکي دانشگاه کاليفرنياي جنوبي اعلام کردند، کمبود ويتامين د سبب مرگ زودرس به علت ابتلا به نارسايي قلب و سرطان مي شود. ويتامين د جذب کلسيم و فسفر را تسهيل کرده و سبب افزايش استحکام استخوان‌ها و تقويت سيستم ايمني مي‌شود. منبع اصلي تامين ويتامين د، تخم مرغ، نور آفتاب، ماهي هاي چرب، پنير، غلات غني شده، حبوبات و مکمل اين ويتامين هستند.


عوامل متعددي مانند نارسايي دستگاه گوارش، چاقي، عدم مصرف مواد غذايي سرشار از ويتامين د و قرار نگرفتن در معرض نور آفتاب از عوامل اصلي کمبود ويتامين د و افزايش احتمال ابتلا به نارسايي قلب، سرطان و مرگ زودرس است.


نتيجه مطالعات 16 ساله پژوهشگران آمريکايي بر روي بيش از 26 هزار شهروند 50 تا 79 ساله هشت کشور اروپايي نشان داد، بيش از شش هزار و هفتصد نفر از آنها به علت کمبود هيدروکسي ويتامين د درگذشته اند.     


پروفسور نيک راجر، استاد رشته تغذيه دانشگاه کاليفرنيا و سرپرست اين مطالعه گفت:" هر يک از افراد علاوه بر گنجاندن مواد غذايي سرشار از ويتامين د در برنامه غذايي بايد روزانه 200 واحد مکمل اين ويتامين مصرف کنند تا احتمال ابتلا به نارسايي قلب، سرطان و بروز مرگ زودرس از ميان برود."

برچسب ها: کمبود ، ویتامین ، مرگ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.