به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ کارشناسان در یک تحقیق منحصر بفرد دریافتهاند مصرف آنتیبیوتیکها به ویژه آنتیبیوتیکهایی که کشاورزان و دامداران در گیاهان و حیوانات برای مقابله با بیماریها و انواع آفات استفاده میکنند سبب بروز واکنشهای شمیایی در بدن انسانها و بروز چاقی در آنها در سالهای اخیر شده است.
گفتنی است، پژوهشگران وجود آنتی بیوتیکها در فرآوردههای پروتئینی و لبنی را یکی از عوامل چاقی و اضافه وزن در انسانها در سالهای کنونی معرفی کردهاند.
بررسیها نشان میدهند، براساس تحقیقات صورت گرفته وجود این آنتیبیوتیکها با وجود ایجاد منفعت برای کشاورزان و دامداران و عرضه بیشتر مواد خوراکی سبب از بین رفتن باکتریهای مفید در بدن انسانها شده است که وظیفه تنظیم سوخت و ساز بدن را بر عهده دارند علاوه بر چاقی و اضافه وزن ناشی از تغییرات شیمیایی وجود آنتییوتیکها در مواد غذایی سبب مقاومت باکتریها، میکروبها و انواع ویروسها به آنتی بیوتیکهای انسانی شده روند درمان بیماریها را بسیار کند و حتی درمان ناپذیر مینمایند.
کارشناسان در پی تصویب قوانین تازه جهانی در خصوص ممنوعیت مصرف آنتی بیوتیکها در مواد غذایی هستند.
انتهای پیام/