دکتر پریدخت میران، متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ویتامین k به انعقاد خون کمک میکند و آنتی اکسیدان بسیار قوی محسوب میشود که حتی قدرت آنتی اکسیدانی آن از ویتامین E نیز بیشتر است.
وی افزود: جذب منظم این ویتامین استحکام استخوانها را بالا میبرد، رگها و کلیهها را در شرایط مطلوب نگه میدارد و در مقابله با التهابهای مربوط به آرتریت و همچنین بیماری آلزایمر نیز موثر است.
این متخصص تصریح کرد: ویتامین k کلسیم بدن را تنظیم میکند و در جایی که لازم باشد یعنی در استخوانها نگه میدارد و اجازه نمیدهد که کلسیم وارد رگها شود. این ویتامین به میزان زیادی در سبزیجات برگ سبز مثل اسفناج، کلم چینی، کلم برگ و همچنین گل کلم، دانه سویا و برخی از غلات وجود دارد.
وی در پایان با ذکر اینکه نیاز مردم به ویتامینها بیش از میزانی است که در حال حاضر جذب میکنند، توصیه کرد: میوه و سبزیجاتی که باعث جذب ویتامین k بیشتری میشوند را در اولویت غذایی خود قرار دهید.
انتهای پیام/