بهزاد بهشتی کارشناس تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اسفناج یک نوع گیاه یکساله با ساق و برگ بسیار لطیف و سرشار از لوتئین و گزانتین است که این کارو تنوئیدها از بین برنده مولکولهای بی ثباتی به نام رادیکالهای آزاد در بدن هستند قبل از اینکه رادیکالهای آزاد بتوانند به بدن آسیب برسانند.
وی در ادامه افزود: کاروتنوئیدها در اسفناج و سایر سبزیهایی که دارای برگ سبز پررنگ هستند وجود دارند، برخی مطالعات نشان دادند که آنها میتوانند با سرطان دهان، معده و مری مقابله کنند.
وی متذکر شد: برگ اسفناج دارای منابع غنی ویتامین c، b3، A آهن و پتاسیم است و بدن را قلیایی میکند و برای لاغر شدن و وزن کم کردن مناسب است.
علاوه بر این روماتیسم و نقرس را درمان میکند و کلسترول خون را پایین میآورد و برای زیاد کردن شیر مادران مناسب است.
وی در پایان اشاره کرد: اسفناج برای بیماران مبتلا به ورم مفاصل و سنگهای کلیه و مثانه مناسب نیست.
انتهای پیام/