افسر افشارمداری، جامعه شناس گفت: همراه شدن با کودک در کارهایی که پتانسیل دروغگویی دارند، به میزان قابل توجهی در صداقت کودک تاثیر دارد.

افسر افشار مداری، جامعه شناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: برای آموزش صداقت باید به فرزندان سفارش  شود که دروغ نگویند و این موضوع در صورتی میسر است که والدین به عنوان الگو، خود صادق باشند.
 
وی ادامه داد: دروغگویی فرزندان از والدین و بزرگترها جدا نیست و آموزش صداقت از طریق عملی حاصل می‌شود نه تئوری و به صورت شعاری.
 
افشار گفت: با همه‌گیر شدن دروغگویی اعتماد از بین می‌رود و در صورت  فقدان اعتماد در جامعه، سرمایه اجتماعی شکل نمی‌گیرد و اتخاد مردم از بین می‌رود و نسبت به یکدیگر بدگمان می‌شوند.
 
به گفته وی، گاهی کودکان به دلیل ترس از واکنش والدین نسبت به کاری که انجام می‌دهند، شروع به دروغگویی می‌کنند در نتیجه همراه شدن با کودک در اینگونه کارها و در کنار آن منفور جلوه دادن دروغ می‌تواند به میزان قابل توجهی بر دروغ نگفتن فرزندان تاثیر بگذارد.
 
وی در آخر خاطر نشان کرد: اگر کودکی دروغ گفت، قبل از هرگونه برخورد قهری با او، دلیل دروغگویی‌اش را بپرسید، ممکن است دلیل اصلی غیر منطقی بودن خود شما باشد.
 
انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار