علی ایرانپورعضو کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران با بیان مطلب فوق افزود :متاسفانه تا به امروز برنامه ای مدون درزمینه خودکفایی گوشت قرمزاز سوی وزارت جهاد کشاورزی اجرایی و عملیاتی نشده است .
وی تصریح کرد : اصلاح نژاد دام ،تغذیه مناسب واستاندارد ،ممانعت از قاچاق دام زنده از مرزهای کشور به خصوص مرزهای غربی و پر کردن ظرفیت های خالی بسیاری از دامداری ها را می توان راهکارهای مناسب در تامین و خودکفایی در گوشت قرمز دانست .
ایرانپور اظهار داشت :در حال حاضر حدود 30 درصد از ظرفیتهای دامداری در کشورمان خالی است که با توجه به سرمایه گذاری های صورت گرفته ،امکانات و تجهیزات لازم می توان با افزایش ظرفیت های دامداری به سطحی ازخودکفایی در تامین گوشت قرمز دست یافت .
نماینده مردم اصفهان خاطر نشان کرد : باتغذیه مناسب و استاندارد دام می توان وزن لاشه ها را حدود 10 درصد افزایش داد که این افزایش 10 درصدی در تامین و جبران 25 درصد گوشت وارداتی تاثیرگذار خواهد بود .
ایرانپور در پاسخ به این سوال که خودکفایی درتامین گوشت قرمز در چه مدت زمان تحقق خواهد یافت اظهار داشت : با یک برنامه ریزی کوتاه مدت در یک پرسه زمانی 2الی 3ساله آینده می توان در راستای خودکفایی موفق شد واز زمان پرورش دام و آمادگی برای کشتارگاه و ورود به بازار مدت زمان خیلی زیادی طول نمی کشد .
وی تصریح کرد : تامین غذای دام باید با هدف افزایش تولید و بهره وری باشد و یک جریره غذایی مناسب که بتواند کالری مورد نظر دام را تامین کند در افزایش بازدهی تامین و تولید گوشت قرمز تاثیرگذارخواهد بود .
انتهای پیام/