785 تن گوشت قرمز در نخستین ماه بهار امسال در کشتارگاه صنعتی دام شهرستان رشت استحصال و به بازارهای مصرف عرضه شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، رییس شبکه دامپزشکی شهرستان رشت گفت: این مقدار گوشت از ذبح 3 هزارو 904 راس دام سنگین و 5 هزارو 946 راس دام سبک استحصال شده است.

طاهره شهیدی افزود: کشتار دام در کشتار گاههای صنعتی تحت نظارت دامپزشکی و براساس موازین شرعی و بهداشتی انجام می‌شود.

وی از همه مصرف کنندگان خواست بهنگام خرید گوشت، به مهر دامپزشکی توجه و گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند.

انتهای پیام/ز

برچسب ها: کشتارگاه ، صنعتی ، رشت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.