یک نماینده مجلس گفت: ایجاد شهرهای جدید علی‌رغم مشکلاتی که داشتند ولی در جذب جمعیت در شهرهای بزرگ نقش مهمی ایفا کردند.

علی‌رضا خسروی عضو کمیسیون عمران مجلس در گفتگو با خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه ایجاد شهرهای جدید به سود شهرهای کلان کشور است افزود: هر چه به تعداد شهرهای جدید افزوده می‌شود به سود شهرهای بزرگ و مرکزی است چون با خروج جمعیت رسیدگی بیشتر به بافت‌های شهری می‌شود.
 
وی ادامه داد: ایجاد این شهرهای علاوه بر مزایایی که داشته با مشکلاتی مثل حمل‌ونقل، بهداشت، ‌دور بودن از مناطق شهری روبه‌رو شدند.
 
وی عنوان کرد: به نظر من ایجاد شهرهای جدید پروژه درستی است تحلیل من این است شهرهایی مثل تهران که با ازدیاد جمعیت مواجه است ایجاد این شهرها حداقل از مشکلات تازه جلوگیری می‌کند.
 
وی درباره اینکه این شهرها تا چه اندازه در جذب جمعیت موفق بود اشاره کرد: این شهرها علی‌رغم مشکلاتی که داشنتد نکات مثبت آنها بیشتر بوده در مجموع یکی از مزایای این شهرها این است که شهرهای قدیمی را دچار مشکل نمی‌کنیم.
 
وی گفت: به کمک یک طرح جامع و با توجه به ظرفیتی که شهرهای ما دارند می‌توان با برنامه‌های مناسب‌تری آنها را تکمیل کرد.
 
*** ایجاد شهرهای جدید باعث نابودی کشاورزی شد

 
همچنین پورشیرازی کارشناس مسکن در این خصوص اظهار داشت: اولین بار شهرهای جدید در سال 1332 در 14 نقطه کشور احداث شد و این روند تا به امروز ادامه داشت.
 
وی عنوان کرد: ساختن شهرهای جدید ایده بسیار خوبی است که در بسیاری از کشورهای مختلف دنیا صورت می‌گیرد .
 
وی ادامه داد: متأسفانه پروژه احداث شهرهای جدید در ایران چندان موفق عمل نکرد چون باعث نابودی بسیاری از زمین‌های کشاورزی و به دنبال از بین رفتن مشاغل مثل دامداری شد.
 
وی اظهار داشت: ساختن شهرک‌ها باید در مناطقی باشد که به جامعه شهری آسیب نزند یکی از پیامدهای منفی که این برنامه داشت خالی شدن بسیاری از روستاها و سرازیر شدن به سمت شهرها بود.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: شهر ، جدید ، رسیدگی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار