محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ادویهها ارزش غذایی دارند و باعث تقویت "سیستم ایمنی بدن" میشوند، همچنین از ادویه به عنوان طعم و رنگ و خواص دارویی استفاده میشود.
این متخصص تغذیه تأکید کرد: کسانی که دیابت و ناراحتی معده دارند از دارچین استفاده کنند زیرا دارچین خاصیت ضد میکروبی دارد و میکروبها را از بین میبرد و به غذا طعم و رنگ دلپذیری میدهد.
وی همچنین اشاره کرد: مصرف زیاد دارچین دچار بروز "مشکلات پوستی" میشود.
انتهای پیام/