کسانی که دیابت و ناراحتی معده دارند از دارچین استفاده کنند، زیرا دارچین "خاصیت ضد میکروبی" دارد.

محمدتقی انوشه متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: ادویه‌ها ارزش غذایی دارند و باعث تقویت "سیستم ایمنی بدن" می‌شوند، هم‌چنین از ادویه به عنوان طعم و رنگ و خواص دارویی استفاده می‌شود.

این متخصص تغذیه تأکید کرد: کسانی که دیابت و ناراحتی معده دارند از دارچین استفاده کنند زیرا دارچین خاصیت ضد میکروبی دارد و میکروب‌ها را از بین می‌برد و به غذا طعم و رنگ دلپذیری می‌دهد.

وی همچنین اشاره کرد: مصرف زیاد دارچین دچار بروز "مشکلات پوستی" می‌شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: دارچین ، پوست ، دیابت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار