اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: یک قاشق چای خوری دارچین، حاوی کلسیم، آهن و مقدار زیادی ویتامین ث و منگنز است.
وی تشریح کرد: برای تهیه دارچین، پوست این درختچه را جدا کرده و معمولا پودر می كنند و در غذا یا چای از آن استفاده می كنند.
نقشی ادامه داد: دارچین باعث افزایش کارآیی هورمون انسولین در بدن می شود و در نتیجه بدن نیاز کمتری به این هورمون برای کنترل قند خون پیدا می کند.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: دارچین پایین آوردن تب بوده و امروزه دارچین را به صورت قرص و كپسول درآورده اند كه به عنوان "تب بُر" به كار می رود.
وی اظهار داشت: دارچین كلیه ها را گرم کرده و ضعف کمر و پاها را از بین می برد.
نقشی تاکید کرد: این گیاه دارویی به علت داشتن تانن در رفع اسهال، ضعف عمومی بدن و انعقاد خون مصرف می شود و به صورت دارو، مانند گرد و تنتور به کار می رود./ب