روغنی گلپایگانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساري با بیان اینکه دولت مجوز صادرات کاغذ را به صورت محدود به دلیل نیاز موجود در کشور صادر میکند افزود:به طور حتم اگر محدودیت صادرات کاغذ وجود نداشت این شرکت به عنوان واحد نمونه صادرات در کشور معرفی میشد.
وي تصريح كرد: در حال حاضر دو ماشین با ظرفیت تولید ۱۷۵ هزار تن در این شرکت فعال است و در صورت راه اندازی خط سوم با ظرفیت ۱۵۰ هزار تن ظرفیت شرکت صنایع چوب و کاغذ مازندران به ۳۲۵ هزار تن خواهد رسید.
مدیر عامل شرکت صنایع جوب و کاغذ مازندران روند واردات، نصب و راه اندازی انواع ماشین آلات و تجهیزات این خط را در یک برنامه ریزی سه ساله بيان كردوگفت: این خط بدون برداشت چوب از جنگل و در قالب بازیافت انواع کاغذ و کارتن باطله راه اندازی خواهد شد.
روغنی با بیان اینکه نیاز کاغذ در کشور ۲ میلیون تن است افزود: سرانه مصرف سالانه کاغذ به ازای هر فرد در اروپا ۵۰ کیلوگرم، در آمریکا ۱۵۰ کیلوگرم، در ایران ۲۰ کیلوگرم است که با استانداردهای جهانی فاصله بسیار زیادی داریم.
وي با بيان اينكه بازار هدف صادراتی شرکت صنایع چوب و کاغذ کشورهای اروپایی است تصريح كرد: به دلیل مشکلات و مسایل مالی امسال موفق به صادرات به اروپا نشدیم و صادرات به کشور ترکیه صورت گرفت.
روغني کشورهای امارات متحده عربی، مصر و بخشهایی از کشورهای cis را از دیگر بازارهای هدف صادراتی این شرکت برشمرد.
بگفته مدیرعامل شرکت صنایع چوب وکاغذ مازندران اين شرکت۱۵۰ هزار هکتار جنگل را در اختیار دارد و سالانه یک چهارم از نیاز چوب این شرکت از طریق برداشت اصولی از جنگل زیر پوشش تامین میشود و بقیه چوب مورد نیاز شرکت از طریق دیگر مجریان برداشت چوب از جنگل و یا از بازار آزاد تهیه میشود.
روغنی گلپایگانی با اشاره به اینکه پساب صنعتی صنایع چوب و کاغذ مازندران به صورت آنلاین از طریق مانیتورینگ سازمان محیط زیست قابل روئیت است، گفت: شاخص پساب «سی او دی» در جهان ۲۰۰ است این رقم به لحاظ رویکرد سختگیرانه سازمان محیط زیست در شرکت صنایع چوب و کاغذ ۱۰۰ است.