مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: انتخاب نوع علوفه برای کاشتن و سیلو کردن نباید از خاطر تولیدکنندگان علوفه فراموش شود.

سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: نوع مواد مصرف شده برای سیلو کردن در کیفیّت علوفه تهیه شده حائز اهمیت است.

وی تصریح کرد: زارعان به یاد داشته باشند که گیاه را باید در منطقه ای کشت نمود که شدت نور به اندازه کافی باشد.

سلیمانی ادامه داد: انتخاب بهترین رقم و به کار گرفتن مدیریت آگاهانه و فعال برای تولید یک محصول مرغوب در افزایش کیفیّت علوفه اثر زیادی دارد.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: تابش نور خورشید موجب تولید مواد قندی بیشتر و تولید علوفه ای باکیفیّت برای سیلو خواهد شد.

وی اظهار داشت: گیاه انتخاب شده برای سیلو باید به خوبی خُرد شده و به اندازه کافی مواد قندی داشته باشد.

سلیمانی تاکید کرد: چنانچه میزان مواد قندی گیاه، کم و پروتئین آن زیاد باشد، سیلوی تهیه شده کیفیّت خوبی نخواهد داشت.
 
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: علوفه ، کاشت ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.