در هنگام مسافرت جاده‌ای باید از غذاهایی استفاده شود که از سالم بودن آن‌ها اطمینان داریم و با توجه به اینکه غذاهای خانگی نسبت به غذاهای آماده و بین‌جاده‌ای سالم‌تر است ولی می‌تواند در شرایطی هم دردسرساز شود.

دکتر تیرنگ نیستانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در هنگام مسافرت باید از غذاهایی استفاده شود که از سالم بودن آن اطمینان داشته باشیم.

وی افزود: با توجه به اینکه غذاهای خانگی نسبت به غذاهایی که در اماکن آلوده پخته می‌شوند سالم‌تر است ولی باید دانست که بعضی از این غذاهای خانگی می‌تواند در شرایطی آلوده و خطرساز نیز باشد.

وی ادامه داد: در بین غذاهایی مثل کباب و کتلت و همچنین انواع سالادها مثل الویه آلودگی بیشتری دارد.

 وی اظهار داشت: در جاده و مسافرت افراد باید بیشتر از غذاهای کنسروی سالم استفاده کنند زیرا این مواد به علت نگهداری مناسب از آلودگی برخوردار نیستند.

وی خاطرنشان کرد: نکته‌ی مهمی که در مسافرت لازم است به آن توجه کرد این است که مواد غذایی خود را از دست‌فروش‌ها و مغازه‌های بین جاده‌ای تهیه نکنند زیرا این خود باعث آموزش نامناسب والدین به فرزندان می‌شود و ممکن است این رفتار نامناسب نسل‌ به‌ نسل منتقل شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: مسافرت ، غذا ، جاده ، مسمومیت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.