رعایت نکردن بهداشت درحین عملیات و یا پاستوریزاسیون ناقص آن و رشد مخمر‌های نمک دود از عوامل ایجاد لکه‌های سفید روی خیار شور است.

زهره غلامی‌نژاد کارشناس صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: معمولاً خانم‌های خانه‌دار از این نکته شکایت می‌کنند که چرا بعد از گذشت مدتی بر روی سطح شیشه خیار شور آنها لکه‌های سفید ایجاد می‌شود و اینکه آیا این لکه‌ها برای انسان مضر نیستند و قابل استفاه هستند یا خیر.

غلامی‌نژاد افزود: یک علت ایجاد این لکه‌ها می‌تواند رعایت نکردن نکات بهداشتی در حین عملیات باشد و یا پاستوریزاسیون ناقص آن و علت دیگر که می تواند موجب همین لکه‌های سفید شود رشد مخمر‌های نمک دوست می‌باشد که اگر دوباره عمل پاستوریزاسیون را با دقت اعمال کنیم این لکه‌ها از بین می‌روند.

وی اذعان داشت: با توجه به نگرانی افراد از لحاظ ممنوعیت مصرف این نوع خیارشور‌ها باید گفت که این لکه‌ها هیچ خطری را برای محصول ایجاد نمی‌کنند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یاسین
۱۴:۱۷ ۱۰ دی ۱۴۰۰
مطالب بسیار خوب و کارشناسانه ای بود، با تشکر از نگارنده محترم
Netherlands
ناشناس
۱۴:۰۶ ۰۱ تير ۱۴۰۰
خوب
Iran (Islamic Republic of)
غیر کیمیا
۲۱:۱۵ ۱۹ اسفند ۱۳۹۹
خوب
Iran (Islamic Republic of)
کیمیا
۱۶:۱۴ ۲۷ مهر ۱۳۹۹
بد