زهره غلامینژاد کارشناس صنایع غذایی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: معمولاً خانمهای خانهدار از این نکته شکایت میکنند که چرا بعد از گذشت مدتی بر روی سطح شیشه خیار شور آنها لکههای سفید ایجاد میشود و اینکه آیا این لکهها برای انسان مضر نیستند و قابل استفاه هستند یا خیر.
غلامینژاد افزود: یک علت ایجاد این لکهها میتواند رعایت نکردن نکات بهداشتی در حین عملیات باشد و یا پاستوریزاسیون ناقص آن و علت دیگر که می تواند موجب همین لکههای سفید شود رشد مخمرهای نمک دوست میباشد که اگر دوباره عمل پاستوریزاسیون را با دقت اعمال کنیم این لکهها از بین میروند.
وی اذعان داشت: با توجه به نگرانی افراد از لحاظ ممنوعیت مصرف این نوع خیارشورها باید گفت که این لکهها هیچ خطری را برای محصول ایجاد نمیکنند.
انتهای پیام/