به منظور ارتقای شاخص‌های بهداشتی طرح خود کنترلی و خود اظهاری صنوف مواد غذایی ابلاغ شد.

 مهندس فرهادی، رئیس اداره بهداشت مواد غذایی و بهسازی اماکن در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص وضعیت نانوایی‌ها گفت: در حال حاضر نانوایی‌ها به دلایل متفاوت از سطح شاخص بهداشتی متوسطی برخوردارند به طوریکه سازه اغلب نانوایی‌ها قدیمی، و فضا کوچک است و اغلب آن‌ها از نیرو و جای مناسب برای انبار و نگهداری آرد شاکی هستند که همین موارد باعث می‌شود که به شاخص‌های بهداشت نانوایی‌ها آسیب بزند. 

وی با بیان اینکه ما باید انرژی بیشتری برای نظارت و بازرسی بر نانوایی‌ها بگذاریم، عنوان کرد: نانوایی‌ها با اعلام دلایل متفاوت بودن آرد و کیفیت آن به آرد‌ها، افزودنی‌هایی همچون جوش شیرین و نمک می‌زنند که همین تغییرات باعث کاهش کیفیت نان مصرفی مردم شده است. 

 مهندس فرهادی با اشاره به اینکه ما در سال ۹۲ قانون مواد خوراکی را مورد بازنگری قرار دادیم و آیین نامه جدید را به صنوف مختلف ابلاغ کردیم تا براساس شاخص‌هایی که ما ابلاغ کردیم اقدام به تولید مواد غذایی کنند که در این بین در خصوص بازرسی ها تصریح کرد: اگر ما روزانه هم به اقدام به بازرسی نانوایی‌ها کنیم باز هم نمی‌توانیم به طور کامل بر روی عملکرد آن‌ها نظارت داشته باشیم به همین منظور طرح خود کنترلی و خود اظهاری بهداشتی را برای نانوایی‌ها طبق آیین نامه جدید به کلیه صنوف به خصوص نانوایی‌ها ابلاغ کردیم به طوریکه خود نانوایی‌ها، نقاط بحرانی را که می‌تواند مشکلات بهداشتی ایجاد کند را شناسایی و برطرف کنند. 

 فرهادی ادامه داد: البته در کنار این کنترل‌های حکومتی و دولتی ما کماکان به نظارت‌های خود ادامه خواهیم داد ولی از این طریق امیدواریم نظارت رعایت و شاخص‌های بهداشتی را ارتقا دهیم.


انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار