دانشمندان معتقد هستند که با رعایت دستورالعمل های ساده اما کاربردی می توان تا 50 درصد خطر ابتلا به سرطان را در افراد کاهش داد.

به گزارش خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران،دانشمندان راه حل های جدیدی را برگرفته اند از کشفیات نوین علمی برای مبارزه با سرطان پیدا کرده اند.

گفتنی است، براین اساس دانشمندان توصیه می کنند افراد از خوردن مواد سرخ کرده  خودداری کنند زیرا درجه حرارت بالا باعث تغییرات شیمیایی در مواد غذایی می شود.

مصرف مواد غذایی مانند آب  انار می تواند یک واکسن طبیعی برای مقابله با سرطان باشد.

بررسی ها نشان می دهند، مصرف حداقل 3 دانه آجیل متفاوت می تواند در هر روز یک مانع طبیعی در برابر سرطان باشد.

 انجام کارها به صورت ایستاده و پرهیز از نشستن برای ساعات طولانی از جمله راه های طبیعی برای حفظ سلامت بدن است.

دانشمندان همچنین مصرف ویتامین ها به ویژه ویتامین d از طرق طبیعی را برای حفظ سلامت بدن و جلوگیری از بروز سرطان توصیه اکید می کند.

دانشمندان در نهایت صحبت با اعضای خانواده برای آگاهی از وضعیت  ژنتیک خانواده را عامل مهمی در آمادگی در برابر بیماری سرطان معرفی کرده اند.

انتهای پیام/

برچسب ها: آجیل ، کاهش وزن ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.