هشدار به مسافران نوروزی:

لبنیات‌ محلی مصرف نکنید

سفر کردن به طبیعت بکر و مناطق روستایی،در تعطیلات نوروز از گزینه‌های انتخابی خانواده‌ها است اما در این طبیعت زیبا باید مراقب سلامتی خود نیز باشیم.

دکتر هوشنگ‌ ساغری متخصص عفونی، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: تب مالت یک بیماری باکتریایی است و تنها راه پیشگیری از آن کنترل این بیماری در دام‌ها و پرهیز از مصرف مواد لبنی  غیر پاستوریزه‌ است.

وی گفت: متاسفانه شیوع این بیماری در کشور ما در راس بیماری‌های عفونی قرار دارد و دلیل اصلی آن نیز استقبال مردم از مواد لبنی طبیعی و تازه است.

ساغری افزود: افراد در هنگام مسافرت به مناطق روستایی تمایل زیادی به مصرف شیر تازه گاو و ماست و پنیر محلی دارند به همین دلیل شیوع این بیماری عفونی در کشور بیشتر است.

 وی تصریح کرد: طحال و مغز استخوانی آسیب پذیر ترین اندام‌های بدن در بیماری تب مالت هستند.

 این متخصص عفونی اذعان داشت: از علائم این بیماری می‌توان به تب، ضعف، احساس بی‌قراری،کسالت و ناتوانی اشاره کرد که چون شبیه علائم  بیماری آنفولانزا است معمولا افراد از آن غافل می‌شوند.

وی در پایان گفت: توصیه می‌شود در سفر‌های نوروزی از مصرف مواد لبنی پاستوریزه و غیر استاندارد پرهیز شود تا احتمال ابتلا به این بیماری به حداقل برسد.

انتهای پیام/

برچسب ها: مواد لبنی ، حساسیت ، کسالت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار