دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بیشتر خانوادهها ترجیح میدهند تعطیلات نوروزی خود را در سفر بگذرانند اما متأسفانه افراد در مسافرت کمتر به تغذیه سالم و بهداشتی خود توجه میکنند.
وی گفت: در هنگام سفر نیز باید دقت شود تا همهٔ گروههای غذایی در رژیم غذایی افراد باشد.
وی افزود: معمولا افراد در سفر به علت نوشیدن کم آب، به یبوست مبتلا میشوند، پس توصیه میشود مقدار کافی آب بنوشید و حدالامکان از آبهای بستهبندی و مطمئن استفاده شود و اگر در دسترس نبود، قبل از نوشیدن، آب را بجوشانید.
فرحبخش ادامه داد: در سفر از غذاهای سالم و ساده استفاده کنید و کمتر غذاهای چرب و سرخ شده مصرف شود و بهتر است آب و دوغ را جایگزین نوشابهها و آبمیوههای مصنوعی کنید.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: از خریداری غذاهای بین راهی خودداری کنید و بیشتر از غذاهایی استفاده کنید که دخالت انسان در تهیه آنها کمتر است.
وی اذعان داشت: مصرف لبنیات، میوه و سبزی تازه و سالم در هنگام سفر توصیه میشود و در هنگام استفاده از غذاهای محلی از سلامت موارد مورد استفاده در آنها مطمئن شوید.
وی با بیان اینکه در هنگام سفر بهداشت فردی باید بیش از پیش رعایت شود گفت: قبل از خوردن غذا حتما دستها را بشویید و همیشه مقداری غذا و تنقلات سالم همراه داشته باشید تا اگر گرسنه شدید از شیرینیها و تنقلات ناسالم استفاده نکنید.
انتهای پیام/