گفتنی است، دانشمندان علت به وجود آمدن مشکلات قلبی را اضافه وزن ناشی از خوردن مواد شیرین میدانند.
بررسیها نشان میدهند علاوه بر رعایت رژیم غذایی در زمینه خوردن مواد چرب و سرخ کرده، افراد باید از خوردن شیرینی و مواد شیرین به میزان زیاد به جهت مراقبت از قلب خود خودداری نمایند.
دانشمندان لیستی از مواد قندی که در صنایع مختلف غذایی به کار میرود را منتشر کرده و به افراد در زمینه خوردن آنها هشدار میدهند.
از جمله قندهای خطرناک برای بدن، ساکاروز، قند، فروکتوز، قند مالتوز، ملاس و شربت ذرت است.
مصرف شیرینی و شکلات علاوه بر عوارض قلبی، سبب خراب شدن دندانها، مشکلات پوستی، سردرد و بروز افسردگی در افراد نیز میشود.
انتهای پیام/