دکتر سکینه نوری سعید لو عضو مرکز تحقیقات سلامت مواد غذایی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران افزود: ورزشکاران و مربیان همانند سایر گروههای جامعه در معرض برداشتهای غلط و اطلاعات نادرست پیرامون اصول تغذیه هستند. در حال حاضر تعداد ورزشکاران زن در حال افزایش بوده و بدلیل کمبود اطلاعات تغذیهای پیرامون رفتار و عادات غذایی زنان ورزشکار، تنظیم یک برنامهٔ نرما ل تغذیهای برای این قشر تا حدودی سختتر از مردان است.
وی افزود: در این میان مربی ورزشکاران و سطح اطلاعات تغذیهای آنان در خصوص تنظیم برنامهٔ غذایی ضروری بوده و با بررسی سطح آگاهی آنان نقاط ضعف و قوت این آگاهیها مشخص میگردد.
وی تصریح کرد: ضروری است مداخلات لازم در خصوص ارتقاء سطح آگاهی مربیان انجام پذیرد، از جمله تشکیل کارگاههای آموزشی در طی سال، تهیه و توزیع کتابچههای آموزشی برای مربیان و انجام تحقیقات وسیعتر بمنظور راهیابی به فرآیندهای پایش و ارزیابی فعالیت این افراد در باشگاهها از اقدامات مؤثر میتواند باشد.
انتهای پیام/