این ویتامینها محلول در آب هستند و در سوخت وساز بدن نقش مهمی دارند. وقتی که برنج را خیس و یا آب کش میکنیم ویتامینهای گروه B در اثر خیس کردن از بین می روند. علت این امر به دور ریختن آب برنج در زمان آب کش کردن آن برمیگردد.
وی افزود: بعضی از ویتامینهای گروه B حساس هستند و وقتی که برنج را به صورت آبکش استفاده میکنیم از بین میروند پس بهتر است برنج به صورت کته مصرف گردد.
این متخصص اظهار داشت: ترشی جزء چاشنیهای غذای اشتهاْآور است به معنای اینکه باعث میشود اشتهای فرد افزون گردد و غذا را بیشتر استفاده کند و در نهایت به چاقی او منجرمی گردد.اما نمیتوانیم بگوییم که 100درصد به لاغری شخص منتهی میشود.
انتهای پیام/