مصرف نوشیدنی‌ها و غذاهای بالای 70 درجه‌ی سانتی‌گراد موجب" سرطان مری" در افراد می‌گردد.

رضا حاج میری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند می‌شود خطر ابتلا به سرطان مری را به میزان بسیاری افزایش می‌دهد در واقع نوشیدن چایی که حرارت آن بالای 70 درجه سانتی‌گراد باشد، ‌خطر سرطان مری را افزایش می‌دهد.

وی افزود: در کشورهایی اروپایی الکل و سیگار عوامل اصلی ابتلا به سرطان مری هستند اما در ایران این مسئله کاملا برعکس است و میزان مبتلایان به سرطان مری به دلیل مصرف چای داغ از لحاظ جنسیت زن و مرد کاملا یکسان است و هر دو قشر از این سرطان رنج می‌برند.

وی اذعان داشت: در واقع فقط چای داغ بوجودآورنده این سرطان نیست بلکه غذاها و نوشابه‌های داغ نیز می‌توانند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهند.

انتهای پیام/
برچسب ها: سرطان ، مری ، چای داغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.