رضا حاج میری متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نوشیدن چای داغی که بخار از آن بلند میشود خطر ابتلا به سرطان مری را به میزان بسیاری افزایش میدهد در واقع نوشیدن چایی که حرارت آن بالای 70 درجه سانتیگراد باشد، خطر سرطان مری را افزایش میدهد.
وی افزود: در کشورهایی اروپایی الکل و سیگار عوامل اصلی ابتلا به سرطان مری هستند اما در ایران این مسئله کاملا برعکس است و میزان مبتلایان به سرطان مری به دلیل مصرف چای داغ از لحاظ جنسیت زن و مرد کاملا یکسان است و هر دو قشر از این سرطان رنج میبرند.
وی اذعان داشت: در واقع فقط چای داغ بوجودآورنده این سرطان نیست بلکه غذاها و نوشابههای داغ نیز میتوانند خطر ابتلا به سرطان مری را افزایش دهند.
انتهای پیام/