به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان، «عبدالحمید نوری» گفت : 5/23 درصد واحدهای صنعتی مورد عارضه یابی بالای 75 درصد، 17 درصد بین 50 تا 75 درصد و 60 درصد زیر 50 درصد فعالیت دارد.
وی تصریح کرد:متاسفانه با وجودی که اغلب شرکتها دارای مدارک ایزو می باشد ولی به صورت عملی در ساختارها این استانداردها مشاهده نمی شود.
عضو کمیسیون آموزش اتاق اصفهان اضافه کرد:2/2 درصد واحدها دارای گواهینامه زیست محیطی و21 درصد دارای گواهینامه مصرف انرژی است .
وی به مدارک تحصیلی مدیران واحدهای مورد عارضه یابی اشاره کرد و گفت:61 درصد مدیران دارای مدرک کارشناسی و 40 درصد دارای مدرک کمتر از کارشناسی هستند.
نوری توجه نکردن به نیاز مشتریان در طراحی و تولید محصولات را یکی از چالش های مهم واحدهای صنعتی استان برشمرد و گفت:متاسفانه این واحدها بر اساس نیاز بازار و خواسته مشتری تولید نمی کنند و دراین راستا نیاز است راهکارهای پژوهشی برای شناخت نیاز بازار انجام شود.
عضو کمیسیون آموزش اتاق اصفهان ضعف شبکه اطلاعات مدیریت را از دیگر نتایج این عارضه یابی برشمرد و گفت:با وجودی که سامانه های متعدد مدیریتی در واحدهای تولیدی نصب و راه اندازی شده است متاسفانه شاهد ضعف اطلاعات در تصمیمات مدیریت این واحدها مشاهده می کنیم که نیازمند ایجاد زیرساختهای استقرار سازمانی است./س
انتهای پیام