علیرضا امیرسلیمانی متخصص بیماری های گوارشی درگفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: "سوزش سردل" میتواند بعد از خوردن غذاهای سنگین، پرخوری و یا در هنگام خواب احساس شود و درمواردی این عارضه می تواند آزاردهنده بوده و به مدت طولانی ادامه یابد.
وی با اشاره به اینکه اگر سوزش سردل زیاد طول بکشد میتواند موجب "التهاب مخاط مری" شود، افزود: در صورت پیشرفت التهاب مخاط مری، این عضو تنگ شده و احتمال خونریزی و مشکل شدن عمل بلع وجودخواهد داشت.
امیر سلمیانی گفت: برخی از عوامل می توانند موجب بروز یا تشدید رفلاکس معده و سوزش سردل شوند که البته این عوامل کمتر مورد توجه قرار می گیرند.
وی با بیان اینکه بسیاری از افراد عادت به پوشیدن لباسهای تنگ دارند، تأکید کرد: برای پیشگیری از رفلاکس و بروز سوزش سر دل، تا حد امکان باید از پوشیدن لباس های تنگ و بستن محکم کمربند پرهیز شود.
امیر سلیمانی یاد آور شد: علاوه بر عوامل تغذیهای که نقشی مهم در بروز رفلاکس دارند، برخی دیگر از عوامل نظیرکشیدن سیگار، وضعیت نامناسب بدن درهنگام خواب، درازکشیدن بعد از خوردن غذا و برخی از بیماریها نیز در بروز رفلاکس و سوزش سر دل نقش دارند.
انتهای پیام/