شب گذشته پرستار این هنرمند که در خانه شخصی کشاورز از او مراقبت میکند، این خبر را تکذیب کرد اما باز هم برخی از سایتها و خبرگزاریها صبح امروز 21 بهمنماه این خبر را منتشر و پیامک هم کردند!
انتشار اخبار نادرست درباره درگذشت هنرمندان در فضای مجازی یا در قالب پیامک موضوع تازهای نیست. شایعه همیشه در اطراف افراد مشهور وجود داشته و این روند درباره هنرمندان بیمار یا حتی هرمندان سالم یک روند تکرای است؛ بهطوریکه هر از گاهی شایعه درگذشت یک هنرمند بیمار یا سالم منتشر میشود.
تا کنون هنرمندانی همچون ثریا قاسمی و عزتالله انتظامی بیش از همه کانون توجه این شایعه سازان بودهاند، در مقاطعی برخی بازیگران مجموعههای طنز و دیگرانی چون رابعه اسکویی هم در مرکز توجه شایعه سازان بودهاند. به تازگی محمدعلی کشاورز نیز به این فهرست اضافه شده است.
چندی پیش ثریا قاسمی که برای چندمین بار خبر درگذشت خودش را شنیده بود، در گفتوگو با ایسنا از انتشار اینگونه شایعهها گله و انتقاد کرده، گفته بود: «من جای چه کسی را تنگ کردهام؟!»
و در چند ساعت گذشته، این پرسش دوباره مطرح میشود که محمدعلی کشاورز جای چه کسی را تنگ کرده است؟! کشاورز بازیگر باسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون مدتی است بهدلیل بیماری و کهولت سن در منزل خود تحت درمان است.
او در چند ساعت گذشته مدام با تلفنهای دوستان و آشنایانش مواجه شده که میخواستند از زنده بودن و سلامت او مطمئن شوند.
کشاورز هرچند تمایلی به گفتوگوی مطبوعاتی ندارد اما اعلام کرد که زنده است و نفس میکشد!
از آنجا که این روند مساله تازهای نیست، اینکه رسانهها چگونه با این پیشینه، در روند قربانی کردن صحت خبر بهپای سرعت انتشار آن، بدون اطمینان کافی این اخبار را منتشر میکنند، جای تامل دارد.
هنرمندان پیشکسوت در شرایطی که باید از نظرعاطفی، امنیت و آرامش داشته باشند، مدام ناچار هستند توضیح بدهند که هنوز زندهاند و نفس میکشند؛ ناقوسی که احتمالا در ذهن آنان صدای گوشخراشی را بهصدا درمیآورد...