براي خرد كردن سبزي ها از چاقوي تيز استفاده شود تا از تخريب و از بين رفتن ويتامين‌هاي سبزي‌ها جلوگيري شود

زهرا عبداللهي کارشناس تغذیه در گفت‌و‌گو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: افراد سبزي‌ها را به صورت تازه مصرف كنند با اين كار ويتامين‌هاي آنها بيشتر حفظ مي‌شود
وي گفت: براي كاهش مصرف چربي و نمك كه زمينه را براي ابتلا به بيماري‌هاي قلبي عروقي و افزايش فشارخون فراهم مي‌كند، استفاده از نمك و سس مايونز را همراه با سالاد محدود شود

كارشناس اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت افزود: استفاده از نمك بايد محدود باشد و اضافه كردن سبزي‌هاي معطر مانند نعناع، ريحان، گشنيز به غذا، طعم و عطر مطلوب را مي‌دهند

عبداللهي گفت: براي خرد كردن سبزي‌ها از چاقوي تيز استفاده شود تا از تخريب و از بين رفتن ويتامين‌هاي سبزي‌ها جلوگيري شود. براي پخت سبزي‌ها از آب به مقدار كم استفاده كرده و آب حاصل از پخت را در غذاها مصرف شود


كارشناس تغذيه اضافه كرد: سبزي‌ها خصوصاً آنها كه با ريشه از مزرعه به مغازه منتقل مي‌شود و توسط مصرف كننده خريداري مي‌شوند معمولاً آلوده به تخم انگل و ميكروب‌ها هستند به همين دليل بايد به دقت پاكيزه و ضد عفوني شوند.


انتهای پیام/
برچسب ها: سبزیجات ، تغذیه ، چاقو ، تیز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار