وي گفت: براي كاهش مصرف چربي
و نمك كه زمينه را براي ابتلا به بيماريهاي قلبي عروقي و افزايش فشارخون
فراهم ميكند، استفاده از نمك و سس مايونز را همراه با سالاد محدود شود
كارشناس
اداره بهبود تغذيه وزارت بهداشت افزود: استفاده از نمك بايد محدود باشد و
اضافه كردن سبزيهاي معطر مانند نعناع، ريحان، گشنيز به غذا، طعم و عطر
مطلوب را ميدهند
عبداللهي گفت: براي خرد كردن
سبزيها از چاقوي تيز استفاده شود تا از تخريب و از بين رفتن ويتامينهاي
سبزيها جلوگيري شود. براي پخت سبزيها از آب به مقدار كم استفاده كرده و
آب حاصل از پخت را در غذاها مصرف شود
كارشناس
تغذيه اضافه كرد: سبزيها خصوصاً آنها كه با ريشه از مزرعه به مغازه منتقل
ميشود و توسط مصرف كننده خريداري ميشوند معمولاً آلوده به تخم انگل و
ميكروبها هستند به همين دليل بايد به دقت پاكيزه و ضد عفوني شوند.
انتهای پیام/