مکمل‌ها غذایی همانطور که از اسمشان نیز پیدا است فقط مکملی برای غذا هستند نه جایگزین غذا و تنها تعدادی از آنها که موفق به دریافت تایید علمی و گذراندن موفق آزمایشات شدند می‌توانند تاثیرات مثبتی روی سلامتی داشته باشد.

سوده رازقی دکترای تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در دهه‌های اخیر تحقیقات خوبی در زمینه تغذیه و تاثیرات آن بر روی جسم به خصوص "قلب و عروق" و اخیرا هم روی مغز و اعصاب صورت گرفته است که البته در این میان تاثیرات مثبت و منفی مکمل‌های غذایی کمتر دیده و گفته شده است.

وی افزود: "مکمل های غذایی" همانطور که از اسمشان‌ نیز پیدا است فقط مکملی برای غذا هستند نه جایگزین غذا و تنها تعدادی از آنها که موفق به دریافت تایید علمی و گذراندن موفق آزمایشات و تحقیقات شدند می‌توانند تاثیرات مثبتی روی سلامتی داشته باشند و در شرایطی که به دستور پزشک و مناسب با نیاز بیمار تجویز شود.

وی ادامه داد: مکمل های مختلف ویتامین ، مواد معدنی یا با پایه گیاهی هر کدام تاثیرات مختلفی را می‌تواند در بدن ایجاد کنند.به طور مثال در زمینه مغز و حافظه ویتامین C.E نقش پیشگیری کننده را در اختلال حافظه بازی می‌کنند و یا به گفته‌های اخیر ویتامین D نیز حرف‌هایی دارد و یا مکمل‌ها با پایه گیاهی مانند جینکو‌ بیلوبا یا جینسینگ‌ نیز به همین صورت می‌باشد.

وی در پایان با اشاره به این نکته که تغذیه عامل مهمی در سلامتی است افزود: امید است که با آموزش صحیح و جا انداختن فرهنگ درست تغذیه، جامعه سالمتری را نسبت به گذشته داشته باشیم.

انتهای پیام/

برچسب ها: غذا ، مکمل ، سلامت ، ویتامین ، حافظه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار