دکتر پیام فرهبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برای رسیدن به وزن ایدهآل قبل از هر چیز باید به تغذیه و میزان کالری که در روز مصرف میشود توجه کرد.
وی افزود: با رعایت هفت نکتهٔ زیر میتوان کالری غذا را کم کرد: مصرف یک لیوان آب قبل از غذا به کم کردن کالری و هضم غذا کمک میکند.
عدم استفاده از سسهای حاوی چربی زیرا این سسها از گروه چربیها محسوب میشوند و هر پنج گرم آنها حاوی ۴۵ کالری است.
عدم استفاده از نوشیدنیهای گازدار که اشتها را افزایش داده و قند خون را افزایش میدهند.
استفاده از سالاد قبل از غذای اصلی که باعث میشود فیبر حجم معده را اشتغال کند و مصرف غذا پایین بیاید.
حذف نمک از غذا زیرا مصرف نمک باعث میشود بدن آب زیادی مصرف کند و این موجب ور م درکل بدن میشود.
آهسته خوردن غذا که فرمان سیری به مغز میدهد و فرد زودتر احساس سیری میکند.
میل کردن غذا با قاشقهای کوچک که باعث میشود خوردن غذا طول بکشد و غذای کمتری خورده شود.
انتهای پیام/