به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران، مجید خدابخش در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه سرعین ظرفیت این را دارد که مانند منطقه کیش متحول شود، اضافه کرد: سالانه در فصول مختلف شاهد وجود گردشگران بیشماری در این منطقه هستیم.
وی افزود: تاکنون از سرعین بهرهبرداری غیراصولی شده، به طوری که تنها استخرهای سنتی به استخرهای بهداشتی تبدیل شده است، در حالی که باید فضایی را فراهم آوریم تا پزشکان دوره دیده به آبدرمانی و تجویز برخی از اصول استفاده از منابع آب اقدام کنند.
وی تصریح کرد: در این ارتباط باید کلیه زیرساختها نیز مهیا شود که در هدفگذاریها، راهاندازی فرودگاهی متوسط و اتصال اردبیل از طریق شهرک کاشناسان به سرعین به طول 17 کیلومتر در دستور کار قرار گیرد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به استخدامی و پذیرش تحت عنوان مهر آفرین گفت: پیگیریهای لازم را انجام میدهیم تا مشکلات و نارسایی بهوجود آمده، برطرف شود.
وی با بیان اینکه این پیش بینی و جذب بدون تامین اعتبار بوده است، خاطرنشان کرد: به دلیل سازمان برنامه و بودجه نیز در برابر آن مقاومت کرده و حاضر نیست مبلغ مورد نظر را تامین کند، ولی سعیمان بر آن است تا از طریق مسئولان کشوری این مشکل را برطرف کنیم.
خدابخش افزود: درباره آب و خاک همچنان با برخی از مشکلات روبهرو هستیم، به طوری که بزرگترین پروژه آبی و خاکی استان طرح آبیاری اراضی پایین دست سد خداآفرین به میزان 60 هزار هکتار است که برای تکمیل این پروژه به یک هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
کشت و صنعت مغان به دلیل عدم مدیریت صحیح در طی سالیان گذشته با کمترین ظرفیت فعالیت میکند
استاندار اردبیل در ادامه با اشاره به واحدهای تولیدی کشت وصنعت مغان افزود: کشت و صنعت مغان به دلیل عدم مدیریت صحیح در طی سالیان گذشته با کمترین ظرفیت فعالیت میکند، در حالی که با احیای واحدهای دامپروری آن میتوان کشتارگاه اردبیل را هم پویا کرد.
وی با یاد آوری اینکه کشت صنعت با آن عظمت هم اکنون با 15 درصد ظرفیت کار میکند، بیان کرد: امیدواریم سامان دهی و مدیریت مناسب بتوانیم این چرخه را تکمیل و به وضعیت مطلوب برسانیم.
خدابخش گفت: تامین این رقم از عهده دولت خارج است و ما باید به سراغ شرکتهای شبه دولتی برویم و از ظرفیت بانک توسعه اسلامی نیز که بزرگترین سهامدار آن جمهوری اسلامی ایران است، استفاده کنیم، به طوری که برای این پروژه 172 میلیون یورو قرار است از این طریق پرداخت شود.
وی مشکل اصلی و اساسی واحدهای تولیدی را در استان عدم تفکیک بین مالکیت و نقش مدیرعاملی بیان کرد و افزود: در اردبیل بسیاری از سرمایهگذاران خودشان مدیرعامل هستند، در حالی که مدیرعاملی یک حرفه و تخصص واقعی است و باید با نگاه صحیح انجام شود.
خدابخش گفت: با نگاه دولتی نمیتوان بنگاه اقتصادی نظیر کشت و صنعت را مدیریت کرد و این شرکت بر اساس اصل 44 قانون اساسی باید به بخش خصوصی واگذار شود و در لیست واگذاری قرار گرفته، ولی در قیمت کارشناسی هنوز برخی مشکلات و نارساییها را شاهد هستیم.
وی عنوان کرد: بر اساس برآورد اولیه کشت و صنعت اردبیل یکهزار و 500 میلیون تومان قیمتگذاری شده که میشود آن را فروخت، به شرط آنکه این بنگاه اقتصادی را به مرحله سوددهی و بازدهی برساند.
استاندار اردبیل در ادامه در خصوص راه اردبیل بایا دآوری اینکه این پروژه حدود 51 درصد پیشرفت فیزیکی دارد، افزود: این پروژه پیشرفت ریالی آن 30 درصد است، به طوری که برای راهآهن اردبیل تاکنون 270 میلیارد تومان هزینه شده و برای تکمیل آن نیز 780 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
خدابخش در مورد تغییرات مدیریتی در استان نیز گفت: به دنبال مدیران باتجربه و متخصص هستیم که در حوزههای مختلف امتحان خود را پس داده باشند.
وی تصریح کرد: در انتخاب برخی از مدیران ما شاهد تعامل بین وزیر، استاندار و نمایندگان هستیم، چراکه هم باید وزیر و هم استاندار در قبال انتخاب خود به مردم پاسخگو باشند که قطعاً سعی میکنیم افراد شایستهای را برای مدیریت استان انتخاب شوند.
وی اضافه کرد: راهی که ما به دنبال آن هستیم، استفاده از مدیران باتجربه و متخصص است که در این زمینه تلاش جدی را انجام میدهیم.
خدابخش، مشکل اساسی مدیریتی در استان را راغب نبودن مدیران با تجربه برای حضور در استان اردبیل به عنوان استان محروم اعلام کرد و افزود: مدیران باتجربه اغلب به استانهای توسعه یافته رغبت دارند و با در نظر گرفتن چنین شرایطی ما قطعاً از مدیران باتجربه و متخصص در عرصههای مختلف استفاده میکنیم.
انتهای پیام/م