میوه‌ها و سبزیجات تازه در فرآیند خشک شدن مقداری از ویتامین‌ها و عناصر مفید خود را از دست می‌دهند.

محمد تقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: خشک کردن میوه و سبزیجات یک روش نگهداری بوده که بیشتر در زمان گذشته استفاده می‌شده است. 

وی با بیان اینکه میوه‌های خشک مقداری از ویتامین‌های خود را از دست داده‌اند، اظهار داشت: در زمان خشک شدن، ویتامین‌های گروه B از بین می‌روند و ویتامین A و اسید فولیک به شدت کاهش پیدا می‌کند. 

این متخصص تغذیه با اشاره به وجود آنتی اکسیدان در میوه‌ها افزود: میوه‌های خشک برخلاف میوه‌های تازه آنتی اکسیدان خیلی کمتری دارند. 

وی در پاسخ به اینکه میوه‌های خشک قند بیشتری دارند، گفت: این باور صحیح نیست، زیرا افراد میوه خشک را بیشتر مصرف می‌کنند در نتیحه قند و کالری بیشتری را دریافت می‌کنند. 

انوشه در پایان تصریح کرد: میوه تازه را به عنوان یک شبه آجیل مصرف کرده و آن را جایگزین میوه تازه نکنید. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.