وي افزود: مقداري از ويتامينها در اثر خشك شدن از دست ميرود و به طور كامل ويتامين C در ميوههاي خشك وجود ندارد.
وي خاطر نشان كرد: وجود ويتامين B وe در ميوههاي خشك كمتر از ميوههاي تازه است و با مصرف ميوه خشك ميتوان نوسانات خون را تنظيم و سر درد، تهوع در طول روز كاهش داد.
وي افزود: مصرف ميوههاي خشك به ديابتيها و افراد چاق كه تحت رژيم تغذيه اي خاص هستند توصيه نميشود و همچنين به مادران باردار جهت پيشگيري از گرسنگي مصرف ميوه خشك و به همراه داشتن مقداري از اين ميوهها توصيه ميشود./ع2