ميوه‌هاي خشك از جمله ميوه‌هايي با كالري بالا هستند كه نقش بسزايي در تنظيم كنندگي نوسانات خون دارند.

ميترا رزاتي متخصص نغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: ميوه هاي خشك نسبت به ميوه‌هاي تازه در واحد حجمشان كالري بيشتري نسبت به ميوه‌هاي تازه دارند.

وي افزود: مقداري از ويتامين‌ها در اثر خشك شدن از دست مي‌رود و به طور كامل ويتامين C در ميوه‌هاي خشك وجود ندارد.

وي خاطر نشان كرد: وجود ويتامين B وe در ميوه‌هاي خشك كمتر از ميوه‌هاي تازه است و با مصرف ميوه خشك مي‌توان نوسانات خون را تنظيم و سر درد، تهوع در طول روز كاهش داد.

وي افزود: مصرف ميوه‌هاي خشك به ديابتي‌ها و افراد چاق كه تحت رژيم تغذيه‌ اي خاص هستند توصيه نمي‌شود و همچنين به مادران باردار جهت پيشگيري از گرسنگي مصرف ميوه خشك و به همراه داشتن مقداري از اين ميوه‌ها توصيه مي‌شود./ع2

برچسب ها: میوه ، باردار ، مادر ، رژیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.