غفور عبداللّهی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف می شود و چیزی باقی نخواهد ماند.
وی تصریح کرد: علوفه های سبز سیلو شده آب کافی و سالم داشته و با مصرف دام ها آثار خوبی مشهود خواهد بود.
عبداللّهی ادامه داد: با انتخاب گیاهان مناسب برای سیلو کردن، علوفه بیشتری تولید می شود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن اشاره ای به گیاهان علوفه ای یادآور شد: گیاهانی مانند جو، سورگوم، گندم و ذرت چنانچه به حالت سبز برداشت شوند، می توان 30 تا 50 درصد ارزش غذایی بالاتری در هکتار قابل پیش بینی است.
وی اظهار داشت: برداشت زودهنگام محصولات علوفه ای برای سیلو کردن موجب صرفه جویی در مصرف آب و آبیاری می شود.
عبداللّهی تاکید کرد: دامداران می توانند با سیلو کردن، علوفه ارزان تَری تولید کنند./ش