دکتر
آراسب دباغ مقدم متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران
گفت: افرادی که مشکلات قلبی دارند و دچار سکته شدهاند و مرحله نهایی سکته
را طی کردهاند و روبه بهبود هستند برای ادامه بهبودی علاوه بر مراقبتهای
لازم باید نوع رژیم غذایی خود را هم جدی بگیرند.
وی ادامه داد: از
جمله رژیم غذایی این است ؛که چربی دریافتی آنها باید به 20 درصد برسد و
نباید صفر مطلق باشد چون وجود چربیها به هر حال برای بدن لازم و ضروری است
و بسیار از اعمال بدن مانند ساخت هورمونها لازم است.
دباغ
مقدم تشریح کرد: همچنین وجود یبوست برای بیماران قلبی بسیار خطرناک است و
باید از رژیم غذایی پرفیبر برای جلوگیری از یبوست استفاده کرد. مصرف انواع
سبزیها و میوهها بسیار لازم و ضروری است و مقدارشان باید افزایش یابد.
وی
تصریح کرد: مصرف نمک در درجه اول حذف شود و در
مراحل بعدی موادی که دارای نمک هستند مانند کنسرو و ماهی تن و رب گوجه
فرنگی و غذاهای که دارای مواد نگدهدارنده دارند کاملا حذف شود.
وی
توصیه کرد: بیماران قلبی باید از مصرف گوشت و مواد سرخ کردنی کره خامه
جلوگیری کنند و همچنین در مورد حجم مواد غذایی باید تعداد دفعات وعدهها را
افزایش ولی حجم آنها را کاهی دهند و چون حجم زیاد غذا معده را پر میکند و
به دیافراگم فشار وارد میکند که باعث فشار به قلب میشود هدف ما دز تغذیه
بیماران قلبی این است که کمترین فشار و استرس را به قلب وارد کنیم.
انتهای پیام/