کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: مصرف تخم کتان برای جلوگیری از پوکی استخوان و تحلیل رفتن بافت استخوانی توصیه شده است.

اصغر نقشی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تخم کتان حاوی اسیدهای چرب امگا- 3 بوده و از این رو ضد التهاب است.

وی تشریح کرد: تخم کتان حاوی انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی از جمله اکثر ویتامین‌های گروه ب بوده و دارای منیزیم و منگنز نیز است.

نقشی ادامه داد: افزودن دانه‌های تخم کتان به رژیم غذایی روزانه سبب افزایش سلامتی قلب و سلامت سیستم گوارش می‌شود.

کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: دانه‌های تخم کتان می‌توانند بیش از یک سال قابل مصرف باشند.

وی از تنظیم کلسترول خون با کتان گفت و اظهار کرد: تخم کتان می‌تواند سبب کاهش کلسترول خون و همچنین پایین آمدن قند خون شود.

نقشی با اشاره ای به نقش کتان در پیشگیری از حملات قلبی تاکید کرد: فیبر محلول موجود در تخم کتان از افزایش پلاک در خون جلوگیری نموده و در نتیجه از تنگ شدن دیواره عروق خونی که می‌تواند منجر به افزایش فشار خون و در نهایت سکته و حملات قلبی شود، جلوگیری و پیشگیری نماید./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.