کشور ژاپن در تلاش است تا میزان صادرات "غذای حلال" را به کشورهای آسیایی و خاورمیانه افزایش دهد.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از ورلد بولتین، کشور ژاپن در نظر دارد به دلیل افزایش صادرات محصولات غذایی این کشور به کشورهای مسلمان در خاورمیانه و آسیا، میزان صادرات محصولات غذایی حلال را نیز افزایش دهد.

شینزو آبه، نخست وزیر ژاپن در همین خصوص گفت: دولت برنامه‌هایی دارد تا سال 2020 حجم صادرات خود را دو برابر کند و حدود 10 میلیارد دلار هزینه مازاد وارد کشور کند.

بر اساس گزارش خبرگزاری رسمی کویت، دولت ژاپن حاضر است هزینه زیادی صرف کند تا به معیارهای غذای حلال دست یاد.

دولت ژاپن امیدوار است تا صادرات گوشت را افزایش دهد. در حال حاضر "هنگ کنگ" و "تایلند" مشتریان اصلی گوشت ژاپن هستند.

این در حالی است که تقاضای زیادی هم از سوی "امارات" آمده است. بازار کشورهای "عربستان"، "اندونزی" و "مالزی" نیز از اهداف دولت ژاپن محسوب می‌شوند.  

انتهای پیام/

برچسب ها: ژاپن ، غذا ، حلال
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار