یک متخصص تغذیه گفت : رژیم غذ ایی که حاوی مقادیر کافی گوشت و جایگزین های گوشتی نباشد در بروز فقرآهن موثر است.

دکتر وحیدی نیا در گفتگو با خبرنگار  باشگاه خبرنگاران همدان افزود: آهن یکی از املاح معدنی حیاتی است و در تمام سلول های بدن وجود دارد و گوشت یکی از منابع اصلی آن است این عنصر مهم به عنوان یک ترکیب اصلی درهموگلوبین خون به  حمل و جابه جای اکسیژن از ریه ها به سایر بافت های بدن کمک میکند .
 این متخصص خاطر نشان کرد: فقر آهن درنوزادان، کودکان خردسال و زنان باردار بیشتر است و نیز کسانی که خون زیاد ی را از دست میدهند بیشتر در معرض فقر آهن قرار دارند .
 همچنین اضافه کرد: کم خونی فقر آهن باید به صورت صحیح درمان شده تا از برگشت این اختلال جلوگیری شود به این منظور این دمان باید بین 4تا6ماه ادامه یافته و تا تکمیل شدن ذخایر آهن تکرارشود./ز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.