معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشكي كردستان در خصوص رژیمهای غذایی گفت: رژیمهای غذایی سالم آنهایی هستند که از لحاظ کمیت و کیفیت در تعادل باشند.

 به گزارش خبر نگار باشگاه خبر نگاران ،فرزام بیدار پورگفت : بر اساس نظر متخصصين و صاحبنظران علم تغذيه تنوع در غذاي مصرفي روزانه يعني استفاده از پنج گروه اصلي غذايي، شرط لازم براي داشتن يك رژيم غذايي سالم است.وي افزود: یک رژیم غذایی متنوع باید شامل مقادیر متعادل از انواع میوه و سبزیهای تازه، نان و غلات، لبنيات ترجيحا" از نوع كم چرب آن، گوشت، حبوبات، مغز دانه ها و تخم مرغ باشد. علاوه بر رعايت تنوع در گروههاي غذايي فوق بايستي با توجه به وضعیت جسمی و میزان فعالیت فرد انرژي و مقدار غذاي دريافتي تعيين شود، به نحوي كه فرد دچار اضافه وزن و چاقي نشده و تمام ويتامينها، املاح و ساير نیازمندیهای تغذیه ای وي برای يك زندگی سالم و فعال تأمین شود. معاون بهداشتی دانشگاه در پايان به سه پیام کلیدی FAO برای سیستم های غذایی پایدار جهت تامین امنیت غذا و تغذیه به این شرح اشاره کرد: تغذیه خوب ارتباط مستقیم با رژیمهای غذایی سالم دارد،رژیم های غذایی سالم نیازمند سیستم های غذایی سالم همراه با سواد، سلامت، اصول بهداشت اولیه و دیگر فاکتورها مي باشد،همچنین برای فراهم کردن سیستم های غذایی سالم در جامعه نیاز به سیاست گذاری صحیح، انگیزه و مدیریت اصولی وجود دارد./س
برچسب ها: تغذیه ، رژیم ، سالم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.