به گزارش خبرنگار كلينيك باشگاه خبرنگاران؛ توليد كننده هاي محصولات غذايي در تلاشند تا با اضافه كردن "افزودني هايي مفيد" فوايد اين نوع مواد غذايي را چندين برابر كند.
هرچه از مضرات چيپس و پفك ارائه شد، باز هم اين نوع محصولات طرفداران پر و پا قرص خود را داشتند، از اين رو كارخانه ها و سازنده هاي مواد غذايي چيپس و پفك اين نوع محصولات را "ويتامين دار" كردند تا فوايد بيشماري داشته باشد.
گفتني است؛ اين نوع محصولات در عين خوشمزه بودن حاوي ويتامين هاي گروه B، C و آهن هستند که براي كودكان مي توانند بسيار مفيد باشند.
دانشمندان همچنين در تلاشند تا با اضافه كردن اين ويتامين ها و "مواد مغذي" به "بيسكويت ها" و "بستني ها" اين نوع محصولات را نيز بسيار مفيد كنند.