محمدي تبار افزود: از اين تعداد 38 پرونده در بخش محدوده هاي اكتشافي ، 17 محدوده پروانه اكتشاف ، 14 معدن غير فعال و 4 معدن متروكه برنده مزايده شدند.
وی يادآور شد : 73 پرونده طبق دستورالعمل ، فرايند مزايده را طي نموده و به مرحله اخذ پروانه بهره برداري رسيده اند كه به طور معمول اخذ پروانه بهره برداري در بخش هاي مختلف مزايده 4 ماه تا يك و نيم سال به طول مي انجامد.
معاون امور معادن سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان در ادامه با اشاره به اينكه مزايده نوعي مسابقه محسوب مي شود اظهار کرد: در اين مسابقه اطلاعات در شرايط برابر در اختيار كليه افراد قرار مي گيرد و متقاضيان با مشاهده برگزاري آن در جرايد و روزنامه هاي ملي و محلي در آن شركت نموده و پيشنهاد دهنده بالاترين قيمت ، برنده مزايده مي گردد.
محمدی تبار به داشتن صلاحيت فني ، ملي و تجهيزاتي شركت كنندگان و تصریح کرد : در سال گذشته ، مزايده معدن از دهم اسفند آغاز گرديد و متقاضيان تا 20 فروردين مهلت داشتند اسناد مزايده را دريافت و از محدوده مزايده بازديد به عمل آورند.
وی عنوان كرد : بررسي صلاحيت ثبت نام كنندگان توسط كميته فني صورت گرفته و در نهايت افرادي كه به نتيجه بررسي شكايت دارند مي توانند آن را در كميسيون مزايده مطرح نمايند.
معاون امور معادن سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان زنجان در پايان خاطر نشان کرد: هم اكنون در استان زنجان 200 معدن داراي پروانه بهره برداري وجود دارد كه در صورت دريافت پروانه از سوي برندگان مزايده اين تعداد به 273 معدن افزايش مي يابد./س