وی افزود: زمانیکه هویج پخته می شود قند آن شکسته تبدیل و جذب می شود به این دلیل برای افراد دیابتی مناسب نیست به افرادیکه رژیم کاهش وزن دارند و می خواهند قند زیادی مصرف نکنند هویج خام توصیه می شود.
این متخصص تغذیه تصریح کرد: هویج به دلیل فیبر بالا از سرطان دستگاه گوارش جلوگیری می کند همچنین بخاطر داشتن بتاکاروتن و آنتی اکسیدان بالا در برابر نور آفتاب اثر محافظت کننده داشته و مقاومت پوست را افزایش می دهد.
دکتر فرح بخش در پایان اظهار داشت: افراد چاق با مصرف هویج ( بدلیل فیبر بالا) فضای معده شان اشغال شده و غذای کمی مصرف می کنند در نتیجه می توانیم بگوئیم که هویج از افزایش وزن جلوگیری می کند./ع2