مجيد عبدي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران در خصوص خواص درماني زنجبيل گفت: زنجبيل ميوه اي است که از شرق آمده و چند هزار سال مردم آن را استفاده ميکنند و به دو صورت تازه و خشک مصرف مي شود که براي درمان تهوع ( در زنان باردار) کم اشتهايي، بيماري هاي فصلي و درمان سردرد کاربرد دارد و بهترين آن درمان سرماخوردگي است که درمانگران طب سنتي شربتي را تجويز ميکنند که در آن از زنجبيل و عسل و آبليمو استفاده شده است و براي پيشگيري از سرماخوردگي مفيد است.
وي در خصوص زنجبيل تازه گفت: بهترين روش استفاده از اين گياه که تازه آن گران قيمت است اين است که با قاشق غذاخوري پوستش را تراشيده و شست و به صورت حبه قند در فريزر نگهداري کرد و در غذا و چاي استفاده کرد.
عبدي در مورد برگ هاي زنجبيل گفت: در تسکين التهاب و تورم گلو موثر است و درمان آنفولانزا ، گرفتگي عضلاني ، بيماري هاي قلبي و سرطان به کار مي رود./ع2