به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل ازخبرگزاري شينهوا ، سفارت آمريکا با انتشار بيانيه اي در پايگاه اينترنتي خود هشدار داد بنا بر فراخوان ائتلاف حمايت از محمد مرسي رئيس جمهور برکنار شده مصر ، قرار است تظاهرات اعتراض آميز در مناطق مختلف اين کشور به ويژه در قاهره از امروز تا يکشنبه آينده برگزار شود.
سفارت آمريکا تاکيدکرد پيش بيني مي شود تظاهرات هواداران محمد مرسي در ميدان التحرير در مرکز قاهره ، ميدان النهضه در شهرک الجيزه ورابعه العدويه و اطراف مقر وزارت دفاع در شهرک نصر برگزار شود .
بر اساس بيانيه سفارت آمريکا ، انتظار مي رود هواداران محمد مرسي و گروه اخوان المسلمين مسير هاي اصلي و بزرگراه هاي منتهي به ميدان هاي اصلي قاهره را ببندند و تظاهرات در اطراف ايستگاه هاي مترو در قاهره برگزار شود و به همين سبب شهروندان آمريکايي بايد در اين روزهاي اقدامات احتياطي لازم را براي سفرهاي درون شهري خود
در نظر بگيرند و تا حد امکان از مترو استفاده نکنند و از حضور در مکان هاي عمومي و شلوغ پرهيز کنند .
سفارت آمريکا افزود با وجود اينکه در فراخانه ائتلاف حمايت از مشروعيت محمد مرسي به ضرورت برگزاري تظاهرات مسالمت آميز در مناطق مختلف مصر به ويژه در قاهره تاکيد شده است اما احتمال بروز درگيري ميان هواداران و مخالفان مرسي و نيز با نيروهاي امنيتي مصر بسيار زياد است .
همزمان با فراخوان ائتلاف حمايت از مشروعيت مرسي ، جنبش تمرد نيز با انتشار بيانيه اي از
مردم مصر خواست در حمايت از ارتش و دولت موقت مصر در تظاهرات يکشنبه اينده در قاهره شرکت کنند .
در همين حال منابع امنيتي و بيمارستاني در مصر اعلام کردند در درگيري هاي پراکنده روز جمعه ميان هواداران محمد مرسي و گروه اخوان المسلمين با مخالفان اين گروه و نيروهاي امنيتي مصر در قاهره و برخي شهرهاي ديگر دستکم چهار نفر کشته و 40 تن ديگر زخمي شدند .