مطالعات جديد نشان ميدهد كه مصرف بيش از حد كلسيم خطر بيماري‌هاي قلبي عروقي را افزايش مي‌دهد.

دكتر محسن كلانتري ،متخصص قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: مصرف بيش از حد كلسيم چه از طريق مواد غذايي و چه مكمل‌هاي دارويي، خطر اختلالات قلبي عروقي را در زنان افزايش مي‌دهد.

وي افزود: به اعتقاد متخصصان تغذيه، كلسيم نقش مهمي در فيزيولوژي انسان دارد، از اين رو مصرف آن را به ميزان كافي در روز توصيه مي‌كنند.

اين متخصص قلب و عروق خاطر نشان كرد: برخي آمارها نشان مي‌دهد كه بيشترين مرگ و مير مربوط به اختلالات قلبي عروقي و در بين زنان رخ داده كه بيش از 1400 ميلي‌گرم و نيز كمتر از 600 ميلي‌گرم كلسيم در روز مصرف مي‌كردند.

كلانتري اظهار داشت: محققان معتقدند كه رژيم غذايي حاوي كلسيم خيلي زياد و يا كم هردو مي‌تواند كنترل طبيعي هوموستاتيك را مختل ساختد و ميزان كلسيم موجود در خون را تغيير دهد.

وي يادآور شد: مصرف كلسيم تنها به سالخوردگان توصيه مي‌شود كه ميزان دريافتي روزانه آن‌ها كافي نبوده و در معرض خطر شكستگي استخوان قرار دارند./ح

برچسب ها: لبنیات ، قلب ، کلسیم
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار