معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: ظرفیت تولید تخم‌مرغ در کرمانشاه بهبود می‌یابد .

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

علی اسماعیلی گفت:ظرفیت تولید تخم‌مرغ در استان کرمانشاه براساس اعلام سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه ظرف یک ماه آینده بهبود می‌یابد و حدود 60 تا 70 درصد نیاز مردم استان را تامین خواهد کرد.

به گفته معاون بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه،تلاش بر این است که انعقاد قرارداد زمینه تولید مستمر تخم‌مرغ در استان فراهم شود و دیگر دغدغه تولید این ماده غذایی در استان را نداشته باشیم و تولید تخم‌مرغ در استان به سازمان جهاد کشاورزی ارتباط دارد و ما حلقه واسطه تولید و مصرف هستیم./س


برچسب ها: کرمانشاه ، تولید ، تخم مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.