براي هر وعده‌ي غذايي بين 20 تا 25 دقيقه وقت بگذاريد تا دچار مشکلات گوارشي نشويد.

دكتر ملک زاده ، متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: خوب جويدن غذا مي‌تواند کمک فراواني به هضم غذا و همچنين جلوگيري از بيماري‌هاي گوارشي داشته باشد.

وي ادامه داد:  کساني که براي غذا خوردن وقت نمي‌گذارند و تند تند غذا مي‌خورند بيشتر از ساير افراد دچار نفخ، دل درد و مشکلات گوارشي مي‌شوند.

ملک زاده تصريح کرد: بهتر است در هر وعده‌ي غذايي بين 20 تا 25 دقيقه وقت بگذاريد و در حين غذا خوردن از مصرف آب پرهيز کرده و آن را خوب جويده نرم کنيد و با آب دهان مخلوط نمايد.

وي خاطر نشان کرد: خوب نجويدن غذا موجب بيماري‌هاي گوارشي مانند سوء هاضمه، ريفلاکس و روده‌ي تحريک پذير مي‌شود.

وي متذکر شد: خوب نجويدن غذا موجب تشديد علايم بيماري‌هاي گوارشي مي‌شود./ح

برچسب ها: وعده غذایی ، جویدن ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.