بوی پیچیدن قورمه سبزی فقط نشانگر کدبانو بودن خانم خانه نیست نشانگر این هم است که کدبانوی خانه به سلامت خودش و اعضای خانواده اش اهمیت می دهد.

 به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ هر خانم خانه دار باید حداقل هر یک ربع يکبار از آشپزخانه خارج شود و یا پنجره های آشپزخانه را باز کند.
 
بررسی ها نشان می دهند مجاورت در کنار بوی غذا مانند استشمام دود سیگار است و از آن هم خطرناک تر است و با گازهایی که هنگام طبخ غذا وارد ریه ها می شوند باعث آسیب رساندن به ریه  و سیستم تنفسی می شود.
 
پزشکان توصیه می کنند هنگام آشپزی، زیاد در آشپزخانه نمانيد و حتما هود گاز را روشن کنید تا گازهای مضر در فضای خانه پخش شوند.
برچسب ها: کدبانو ، آشپزخانه ، سلامتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.