به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران «اصغر نقشی»، افزود: عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است بهطوریکه مقدار پروتئین موجود در 15گرم عدس، بسیار بیش از 15 گرم گوشت گاو است.
وی تشریح کرد: علاوه بر پروتئین، عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامینهای گوناگون از جمله ویتامین ب و مواد معدنی چون آهن، کلسیم و فسفر است.
نقشی گفت: کارشناسان آرد عدس بو داده را برطرفکنندهی طبیعی برای تشنگی میدانند.
کارشناس مسوول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی از تقویت معده با عدس گفت و یادآور شد: برای تقویت معده و برطرف کردن گاز معده میتوان عدس پخته را با سرکه مصرف کرد.
به گفتهی وی، غِرغِره آب عدس پخته شده برای درمان زخمهای دهان و گلو موثر است.
نقشی با اشاره به لعابدار بودن عدس یادآور شد: عدس لعاب فراوانی دارد و میتوان به عنوان مُسهل برای درمان ناراحتیهای روده استفاده کرد.