بهترین زمان که مغز می تواند غذای کافی به دست آورد صبح است .

دکتر فرشید شهیدی فر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با خوردن صبحانه ای که حاوی مواد قندی، غلات و چربی هاست می توان عملکرد مغز را در طول روز افزایش داد اما در کل همه افراد در هر شرایطی لازم است سه وعده غذایی صبحانه، ناهار و شام را مصرف کنند و حذف هر یک از آنها به ضرر حافظه خواهد بود.

وی افزود: رژیم  غذایی مؤثر می تواند به ما در داشتن حافظه مؤثر کمک کند.

وی گفت: موادی که باعث تقویت حافظه می شوند: ماهی به علت داشتن چربی امگا3، گوشت قرمز و گوشت انواع پرندگان به دلیل داشتن آهن، ویتامین C موجود در میوه ها و سبزیجات مانند مرکبات، توت فرنگی، گیریپ فروت، انار، گوجه فرنگی، کلم بروکلی، هویج و سویا به علت تأثیر آن در بهبود و عملکرد سلول های عصبی، ویتامین های گروه B به ویژه BCو B12 و ویتامین ها ی مخمر جوانه گندم در تقویت حافظه بسیار موثر است./ح

برچسب ها: حافظه ، تغذیه ، ویتامین
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار